Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Sexdagboka «Chicks o’hoi» er mer spekulativ enn viktig og sjokkerende

Ungdommens evinnelige råskap.

HEMMELIGHETER? «Unikt innblikk i ungdommenes hemmelige liv», reklamerer forlaget om tenåringsdagboka «Chicks o’hoi». 
Illustrasjonsfoto: NTB SCANPIX
HEMMELIGHETER? «Unikt innblikk i ungdommenes hemmelige liv», reklamerer forlaget om tenåringsdagboka «Chicks o’hoi». Illustrasjonsfoto: NTB SCANPIX Vis mer

Vet du hva? Norske tenåringer har sex. Noen av dem har mye av det, med begge kjønn, med kjærester og venner og venners kjærester, gjerne på en gang. Noen har sære fantasier om politikere og ekskrementer, og noen liker å slikke rompe.

Ble du sjokkert nå?

Det er nok meningen. Skjønt, det er litt uklart akkurat hva som er meningen med «Chicks o’hoi», den «100 % usensurerte» dagboka til ei norsk vestkantjente mellom 18 og 20 år. Er det en avslørende beretning for voksengenerasjonen, om de ville ungdommene? Eller er det en støttebok for ungdommen selv, generasjon perfeksjon, som skal gi dem mot til å være litt mer uperfekte?

Forordet åpner med «Jeg har lenge hatt lyst til å skrive ei bok som tar opp temaer rundt det kvinnelige idealet i vestlige land». Prisverdig nok, om enn litt diffust. Siste avsnitt handler også om å være fornøyd med seg selv. Men innholdet for øvrig er en saus av uredigerte anekdoter, som handler mest om kroppsvæsker.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?