Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sexkø i Big Brother

Jentene sto i kø utenfor soverommet til den svenske Big Brother-deltakeren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De svenske deltakerne i Big Brother har tydeligvis bestemt seg for å overgå Ramsy, Anne Mona, Rodney og Anette. Etter bare to dager var det duket for soveromskø og trekantdrama.

To av jentene i Big Brother-huset, Kitty Jutbring (24) og Emma-Maria Carlsson (23) falt pladask for Dominique Pons (33). I gårsdagens program flørtet jentene vilt med Dominique, og det ble en del tumling i sengene, skriver Aftonbladet.

Veddemål

Verken Kitty eller Emma-Maria visste at de var interessert i samme type. Dermed gikk det skytteltrafikk inn til Dominiques seng, noe han slett ikke så ut til å mislike.

Som vanlig i Big Brother-huset, begynte det hele med en skikkelig fest. Emma-Maria flørtet, og fortalte at hun kunne tenke seg å ha sex med flere av gutta i huset.

Deretter begynte veddemålene om hvem som ble den første til å hoppe i halmen med henne.

Husker ikke

Ifølge Big Brothers svenske nettsider siktet Emma-Maria seg inn på Dominique i løpet av natta, og de andre så tydelig at Kitty ble sjalu. Dominique gikk og la seg, og Emma-Maria fulgte etter. Deretter havnet de under dyna.

Så begynte Dominique trolig å angre, og ba Emma-Maria om å gå. Da så Kitty sitt snitt til å få en del av kaka. Hun gikk inn på soverommet og Dominique fortalte at det var henne han ville ha. Kitty kledde av seg, og krøp under dyna hans.

«Sikkert kult»

I beste Hotel Cæsar-stil kom selvfølgelig Emma-Maria inn og oppdaget dem. Hun løp gråtende ut.

Episoden endte med at tv-seerne fikk se klipp fra neste program. Der fortalte Dominique at han ikke husket noe fra kvelden i forveien.

- Men det var sikkert ganske kult.

Big Brothel

For øvrig går et australsk produksjonsselskap med planer om å lage et nytt reality-konsept. De vil følge høyt betalte prostituerte på et bordell via overvåkingskameraer.

Bildene skal vises både på tv og på nettet. Det er ikke klart om de prostituerte skal stemmes hjem.

Det er også usikkert hvordan bordellet skal kunne drives når kundene i ettertid må forklare kona og sjefen sin hva de gjorde der i arbeidstida, skriver den danske avisa BT.

To australske og ett engelsk tv-selskap skal ha vist interesse for serien.

<P>FØRSTE: Emma-Maria var først til å krype under dyna med Dominique...
<P>ANDRE: Så var det Kitty sin tur...
FORNØYD: Noe Dominique slett ikke så ut til å mislike.
Hele Norges coronakart