Sexkutt

Keanu Reeves er forbanna over at filmstudioet kuttet sexscenene fra hans nye film.

Det har vært tøffe uker for Keanu Reeves. Først gikk han ut offentlig med sitt forbruk av narkotiske stoffer, nå er han fly forbanna over at filmstudioet har klippet bort sterke sexscener fra hans nyeste film for å gjøre den mer ungdommsvennlig.

Filmen konflikten dreier seg om er «Sweet November» med langbeinte Charlize Theron, som han spilte mot i «Djevelens Advokat». Med to sexy stjerner i hovedrollen hadde man nok forventet et par hete sexscener, men dengang ei.

Warner Bros. klipte enkelt og greit bort en leken baderomssekvens for å få filmen ned til 13 årsgrense. Det er selvsagt penger som ligger i bakgrunnen av denne avgjørelsen.

Nå er Keanu Reeves rasende på filmbyens dobbeltmoral, som ikke har mot nok til å vise intimitet mellom to mennesker.

- Den aktuelle scenen som ble for sterk for Warner Bros. foregår på badet. Vi er i badekaret begge to. Jeg snur meg mot Charlize og dukker under vannet, og så hører du Charlizes latter, forteller Reeves.

- Problemet er at sex under vannet omtrent automatisk fører til voksen aldersgrense. Sex i badekaret er helt fint så lenge hodene til skuespillerne befinner seg over vannflaten. Men for guds skyld, ikke vis bryster! Det er leit at intimitet mellom to mennesker ikke kan vises i Amerika uten at det får en voksen aldergrense, sier han.

Dagbladet.no er enig med Keanu, og synes det er synd og skam at sexscenen ble klipt bort. Er det lov å håpe på en uklippet europeisk versjon?

FOR DRØYT: Keanu og Charlize i «Djevelens Advokat» - og et lite glimt av hva vi går glipp av. Foto: WARNER BROS.