Sexmonsteret Megan Fox spiser menn

Og gjett hva? Filmen kan bli bra.

(Dagbladet.no): Det er flere grunner til at mange menn og kvinner gleder seg til skrekkfilmen «Jennifers Body».

Først - og strengt tatt viktigst - er det at manus er skrevet av Diablo Cody, dama som også vant beste manus-Oscar for «Juno» i 2007. Cody skrev filmen mens «Juno» ble spilt inn.

Inspirert av «Heathers»
Den andre grunnen til at mange hjerter gleder seg, er at Megan Fox - mest kjent fra «Transformers»-filmene - spiller hovedrollen som den sexgale manneeteren (bokstavelig talt) Jennifer.

I filmen er hun en heiajente som blir besatt av en demon etter et møte med et satandyrkende rockeband.

Streitingvenninna med det talende navnet Needy (Amanda Seyfried) merker at noe er galt, og må forsøke å drepe både Jennifer og rockebandet.

Synes du dette låter litt drøyt, kan du slappe av med at det nok er meningen. Filmen er visstnok sterkt inspirert av Winona Ryder-klassikeren «Heathers», noe som innebærer at de satiriske elementene er framtredende.

Drøyere versjon
Traileren bærer bud om at dette kan bli en film med en del sexinnslag, og den har også fått 17-årsgrense i USA (R rating) som følge av nakenhet og vold.

Denne traileren er også da en litt drøyere versjon (kalt red band-trailer), som kun kan vises på nettet og ikke på kino som følge av sensurreglene i USA.

Filmen er for øvrig produsert av Jason Reitman, samme mann som lagde «Juno» og den svarte komedien «Thank You For Smoking». Regi er ved Karyn Kusama.

Den får premiere 18. september i USA. Norsk dato er ikke spikret ennå, men trolig blir dette litt seinere på høsten.

MANUSFORFATTER: Diablo Cody, dama som også skrev «Juno». FOTO: SCANPIX/AP
MANUSFORFATTER: Diablo Cody, dama som også skrev «Juno». FOTO: SCANPIX/AP Vis mer