Sexpartner stevner Jack

Nå slippes detaljene som han prøver å dysse ned.

Den sagnomsuste kvinnebedåreren Jack Nicholson anklages for å ha mishandlet en av sine tilfeldige sexpartnere, Catherine Sheehan, for at hun ville ha betalt. Nå vil hun mer erstatning, skriver svenske Aftonbladet i dag.

Hendelsen skal ha skjedd for tre og et halvt år siden, da Sheehan og hennes venninne ble med den kjente sjarmøren hjem til hans luksusvilla i Los Angeles. De ble lovet drøyt 9000 kroner for å kle seg i sort undertøy og ha sex med ham. Men etter de var ferdige, nektet han å betale.

- Jeg behøver ikke å betale for sex. Jeg kan få hvem jeg vil, skal han ha sagt.

Da kvinnene sto på sitt, ble han rasende.

Ifølge Sheehan skal Nicholson ha dratt henne i håret, dunket hodet hennes i gulvet og til slutt kastet henne i en hekk utenfor huset. Sheehan skal ha fått så mye juling at silikonimplantatet i det ene brystet hennes sprakk.

Allerede i 1997 gikk Nicholson med på å betale i overkant av 300 000 kroner i et forsøk på å slippe rettsak. Sheehan sier på sin side at dette ikke er nok. Hun påstår at hun ikke har kunnet arbeide etter hendelsen.

STEVNET AV SEXPARTNER: Jack Nicholson anklages for å ha gitt en sexpartner juling etter han nektet å betale for tjenestene.