Sexpraten med Jan Thomas ble for mye for Asbjørn Brekke: - Fader heller, jeg tar meg mer rødvin

Kjendisstylistens overraskende tilsvar satte den folkekjære karakteren ut.

(Dagbladet): I «Asbjørns julekalender» på TV Norge inviteres kjente fjes til rødvin og julestemning hos Espen Eckbos folkekjære karakter Asbjørn Brekke.

Denne kvelden er det ingen ringere enn kjendisstylist Jan Thomas (48) som er bedt inn i stua på Abildsø i Oslo. Til tross for at begge er motsetninger på flere områder, sitter praten løst.

Det helt til kjendisstylisten målbinder Brekke med sin vits om strikkemodeller.

- Jeg kaller det jomfru Ett av temaene Brekke og Jan Thomas havner innom i kveldens episode er kjærlighet. Det utvikler seg fort til en prat om noe helt annet.

Karakteren spør stylisten om hvordan det går med han og eksmannen Christopher Mørch Husby. Jan Thomas svarer så at de er skilt, men har det fint. Deretter spør han Brekke om kjærlighetslivet hans er.

- Du er singel?

- Ja, kall det hva du vil. Jeg kaller det jomfru, jeg da, forklarer Brekke til Jan Thomas.

Eckbos karakter påpeker at han ikke er som stylisten, ved at han «ikke er typen som tenner på nakne menn i jubileumsutgaver». Han meddeler derimot hva han faktisk liker.

- Her i gården holder det lenge med strikkemodellene i Allers, sier han til publikums store begeistring.

Måtte ty til mer vin Det kan virke som om Brekke ikke forventa at kjendisstylisten skulle ha noe godt svar å komme med til strikkemodell-kommentaren. Slik gikk det derimot ikke.

- Nå hører det jo til historien at jeg har vært strikkemodell i Allers. Jeg bare nevner det, forklarer Jan Thomas.

Brekke må ta hendene foran ansiktet, og klarer ikke helt å komme til orde etter kjendisstylistens tilsvar. Bedre ble det heller ikke da Jan Thomas la til at «du er mye kjekkere i virkeligheten enn på TV».

Mot slutten av noen sekunder med mumling, får Brekke endelig ytret fram en frase.

- Fader heller, jeg tar litt mer rødvin jeg, forklarer han.

Satt ut Gundersen Under julekalenderens tredje episode, satt Mia Gundersen (54) i gjestestolen. Denne gangen var det Brekke som satt ut gjesten.

- Jeg må bare beklage, jeg blir bare veldig distrahert av de to muggene der, er det greit at jeg ..., sa Brekke og strakk to hender mot Gundersens brystparti.

Det var derimot ikke «muggene» på Gundersens bryst karakteren refererte til. Han ville bare fjerne to vannmugger fra bordet, som gir Gundersen en real latterkule.

«Asbjørns julekalender» sendes 20:15 på TV Norge.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram