Sexsjekker tv-deltakere

TVNorge bryter arbeidslivets regler for jobbintervju når de jakter på deltakere til skandaleprogrammet «Big Brother». Deltakerne må røpe sin seksuelle legning, fortelle om sine sexvaner og sitt forhold til abort samt framlegge politiattest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Forkastelig

- Fordi programmet blir tøffere enn «Robinsonekspedisjonen» og «71° nord» til sammen, sier TVNorge-ledelsen.

Dersom du vil bli deltaker i TVNorges storsatsing «Big Brother», må du besvare spørsmål som ville vært helt utenkelige og strengt ulovlige i et jobbintervju.

Kanalledelsen i TVNorge har sammen med Nordic Entertainment, som skal produsere programmet, laget 54 spørsmål, der flere av dem sprenger alle rammer for god intervjuskikk i arbeidslivet.

Godkjent av jurister

TVNorge og Nordic Entertainment vil vite hvor viktig du synes sex er, hva du mener om abort og hvilket politisk parti du sympatiserer med. Seksuell legning og innsyn i ditt innerste privatliv vil de også ha. Pluss mye mer.

- Programmet varer i 100 dager mens et arbeidsforhold varer kanskje i flere år. Hvorfor må dere gå lenger enn hva som er lov i arbeidslivet?

- Når du sammenlikner det på denne måten, er jeg enig at det er litt spesielt. Men fordi «Big Brother» er det mest ekstreme som er vist av reality-TV i Norge, vil vi være godt forberedt på hvem som skal være med i programmet, sier informasjonsdirektør i TVNorge, Jens-Petter Gjelseth.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer