Sexsjokk i ny Sharon Stone-bok

NEW YORK (Dagbladet): Sharon Stone beskrives i en ny bok som en hasjrøykende, maktsyk person som har ligget seg til topps i Hollywood. Boka er skrevet av mannen som skrev manus til filmen «Basic Instinct», Joe Eszterhas.

Magasinet Talk kommer i sitt augustnummer med avsnitt fra den ondskapsfulle boka

«American Rhapsody», og New York Post har fått tak i noe av innholdet.

Eszterhas mener at Sharon Stone er den perfekte partner for president Bill Clinton. Hun er inkarnasjonen av de blonde formfullendte, skjønnhetsdronningene Clinton alltid har falt for, sier Eszterhas, som var mannen som gjorde Sharon Stone til filmstjerne.

Sex på sofaene

- Sharon hadde en primitiv kunnskap om makt. Det hadde hun lært på sofaene og i bakrommene i modellbransjen i Milano og Buenos Aires, sier han.

En tidligere modellagent forteller at man pleide å si at hvis man bare lot Sharon være alene med sjefen, ble avtalen underskrevet ganske raskt.

Den blonde skjønnheten røykte marihuana, drakk champagne og brukte sex som maktmiddel, slik mange modeller gjør - ifølge ukeblader.

Så dreven var Sharon at da hun skulle gjøre en masturbasjonsscene i «Sliver», nektet hun å gjøre det slik Eszterhas hadde skrevet i manus.

- Kvinner gjør det ikke slik, sa Sharon Stone.

Massasje

Da regissøren Phillip Noyce insisterte på at hun skulle følge manus, inviterte Sharon begge mennene til en hotellsuité og ga dem en massasje uten truser som overbeviste dem begge.

Da hun ikke klarte å få motspiller Billy Baldwin til å falle for seg, ble hun rasende.

Så mye for å ha venner i Hollywood.

Foto: SCANPIX