Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Sexskolen» reiste lørdagskjerringa

TV3 traff kvinnene på lørdagskvelden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): TV3 kjørte lørdag kveld igang med sin nye egenproduksjon «Sexskolen», med programleder Kristin Spitznogle.

Programmet hadde 106 000 seere, og det er langt mer enn TV3 vanligvis har på dette tidspunktet:

- Det er kjempebra, da vi startet hadde vi 19 000 seere, og like etter programstart hadde vi 102 000 seere, sier informasjonssjef i TV3, Glenn Ø. Støldal.

Han var også fornøyd med hvem som så på:

- Målgruppen er et voksent publikum, og det var spesielt mange kvinner mellom 20 og 44 år som så på.

Han understreker at det er spesielt å legge en egenproduksjon midt på lørdagskvelden, men publikum klarte ikke tøyle kikkebehovet, og måtte se hva programmet hadde å by på:

- Det er klart at dette er et spennende konsept, det er jo første gang man får se slikt på tv. Folk var litt nysgjerrige, rett og slett.

For TV3 er suksessen kjærkommen, kanalen har slitt med egenproduksjonene i år. Christer Falcks «Enstemmig» går dårligere enn kanalen håpet og premieren på «Hjemme Alene» hadde 49 000 seere:

BRA SEERTALL: Kristin Sptiznogle klarte å fenge seerne. Foto: TV 3
BRA SEERTALL: Kristin Sptiznogle klarte å fenge seerne. Foto: TV 3 Vis mer

- Vi er litt skuffet over «Hjemme alene» -tallene. 49.000 er helt klart et lavere tall enn det vi hadde sett for oss. Men det er litt tidlig med en endelig dom, sa TV3-sjef Lasse Kokvik til Kampanje i forrige uke.