Sexsonen innfridde

Equicez meldte forfall, men erotikk ble det på Storås.

MELDAL (Dagbladet): Erotisk sone på Storåsfestivalen fikk ingen besøkende første natt, men utpå ettermiddagen lørdag løsnet det. Klokka åtte hadde et titall par bevegd seg oppover i det grønne. Da Dagbladet var der, var det ingen som var i gang, men brukte prevensjonsmiddel og fornøyde ungdommer bekreftet at sonen hadde vært velbrukt.

Ville se

-  Det ble action, ja, sier Kjell P. Karlsnes og Anne Lise Kjelstad når vi spør om de brukte hundehuset etter intensjonen.

-  Vi fikk til og med besøk av noen som spurte om de kunne se, men akkurat da var jeg litt opptatt kan du si, sier Karlsnes og ler.

-  Men vi er veldig fornøyde, det er godt å komme vekk fra bråket nede på festivalen, sier Kjelstad.

Marius Forbord mottar som kveldens vert gjestene med champagne oppe i sonen, og bekrefter at det ble suksess.

-  Det er så stille her at det er umulig å gjøre noe uten å høre det, sier Forbord, som hevder det i alle fall har vært ti par som har fått en avveksling fra musikken oppe i det grønne.

Strek i regninga

Forventningene festivalledelsen hadde fredag kveld, slo ikke helt til. På lørdag var det estimerte antallet krympet fra oppimot 5000 til i omtrent 3200, noe de likevel er godt fornøyde med.

-  Vi hadde jo egentlig regnet med 2000, så dette er jo kjempebra, sier produksjonsleder Erlend Mogård Larsen fra Bureau Storm.

Ikke alt gikk helt etter planen for førstereisguttene på Storås. Mari Boine måtte melde forfall fredag, og på lørdag ringte det kanskje største trekkplasteret den dagen, Equicez, og sa de ikke kom.

Festivalen ser uansett ut til å bli en økonomisk suksess. I bunnen hadde de ifølge Sveinung Sundli 400 000 i offentlig støtte, 400 000 i sponsormidler pluss egenkapital, og med et budsjett på 2,5 millioner er de sikret et godt overskudd.

FESTIVALSEX: Kjell P. Karlsnes og Anne Lise Kjelstad trivdes godt i hundehuset i den erotiske sonen.