-  Sexstuntet var klarert av Quart

Kristopher Schau sa han var med i Quart-ledelsen. Det hevder Tommy Hol Ellingsen og Leona Johansson. Dermed fikk de følelsen av at sexstuntet var klarert på høyeste hold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KRISTIANSAND (Dagbladet): 28-årige Tommy fra Hønefoss (nå Oslo) og 21 år gamle Leona fra Lund i Sverige hevdet dette da Dagbladet møtte dem utenfor politihuset i Kristiansand i går formiddag.

-  I dialogen vi hadde med Cumshots før konserten, sa Kristopher til oss at han var del av Quart-ledelsen, hevdet paret.

Både Tommy og Leona fikk derfor en følelse av at den flere minutter lange samleiesekvensen foran 4000 tilskuere, var noe som var klarert av Quart-festivalen.

Avviser

Quart-festivalens pressetalsmann, Espen Thoresen Hværsaagod, avviser kategorisk at Quart-ledelsen visste om sexstuntet:

-  Flere har antydet dette, fordi jeg sto rett foran scenen da dette skjedde, mens Pål Hetland (en annen i Quart-ledelsen) befant seg rett bak . Men Kristopher kjenner oss begge to personlig. Han ville aldri ha utsatt oss for belastningen å vite om det på forhånd, hevder Hværsaagod. Han legger til:

-  Jeg vet hva som ble sagt mellom Kristopher og regnskogparet på forhånd. De spurte hva Quart-ledelsen ville si. Da svarte Kristopher: «Jeg er Quart-ledelsen!» Dette kunne han si, for han var jo satt opp som fungerende pressetalsmann de to siste dagene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer