Sexy brillekjendiser

Kylie og Becks er kåret til verdens mest sexy brilleslanger. Se lista og brillene!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske brillekjeden Specsavers Opticians har gjennomført kåringen, ved å be folk svare på hvem som er verdens mest sexy brilleslange. Og på brilletoppen troner Kylie Minogue. Hun fikk 37 prosent av stemmene.

I avdelingen for herrebriller finner vi David Beckham på topp. Han fikk 29 prosent av stemmene, og slo Robbie Williams med +5.

Geri på vei?

Bak disse brillefine eksemplarer finner vi Brad Pitt, som endte opp med 17 prosent, etterfulgt av Tony Blair på tolv prosent.

I likhet med ektemannen Brad Pitt, fikk Jennifer Aniston 17 prosent av stemmene i sin klasse. Men hun erobret andreplassen, foran Geri Halliwell som fikk seks prosent av stemmene.

Trøsten til Geri må bli at flertallet av de stemmeberettigede mener hun ligger best an til å vinne prisen for vakreste brillekvinne i 2003, etter at hun brukte briller i TV-showet Popstars: The Rivals.

Verstingene

Specsavers Opticians har også tatt seg bryet med å kåre hvilke brillekjendiser som er minst sexy.

Anne Robinson, som leder spørreprogrammet «The Weakest Link» fikk 35 prosent av stemmene, mens andreplass i kvinneklassen gikk til Dierdre Barlow fra den populære såpeoperaen «Coronation Street». Hun fikk 24 prosent av stemmene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer