Sexy Crowe ikke til å stole på.

Ridley Scott stolte ikke på sexy Russell Crowe under innspillingen av «Gladiator». Les de siste filmnyhetene!

Ridley Scott skrev om manuset til «Gladiator» for å holde kjæresten sin unna sexy Russell Crowe.

Crowes karakter i «Gladiator» ble nettopp kåret til århundrets mest sexy!

Scotts kjæreste, vakre Gianina Facio spilte Crowes kone i filmen. Ridley Scott skrev om alle scene de to hadde sammen slik at ingen av de hete sexscenene ble igjen.

Årsaken er i følge Facio at Scott var redd for at forholdet skulle fortsette utenfor lerretet.

- Det er ikke bare det at Scott var redd for at forholdet skulle fortsette etter at kamera hadde sluttet å rulle, men at de to mennene enkelt og greit ikke likte hverandre, sier Facio til Film Unlimited

Så vidt dagbladet.nos vet, er Ridley Scott og Gianina Facio fortsatt sammen.

Ellers...

HUGH LAURIE er aktuell som Arthur Dent i Douglas Adams filmatisering av kultromanen «The Hitchhiker's Guide to the Galaxy». Studio er skeptisk til filmen, som de ser på som sær og britisk. De ønsker seg store stjerner i andre roller. Både Jim Carrey og Bruce Willis er blitt nevnt.

MINNIE DRIVER følger i Gwyneth Paltrows fotspor og annonserer at hun vil synge! Hun skal gi ut plate sammen med Chris Isack. Ryktene sier at hun er dyktig.

ANJELICA HUSTON vil regissere Julia Roberts i «A Time to be Born». Roberts skal spille en arbeiderklassepike som gifter seg rikt.

MICHAEL DOUGLAS og Billy Crystal er ønsket til komedien «Til Death do Us Part». Det er en remake av "The In Laws" fra 1979 med Peter Falk og Alan Arkin

M NIGHT SHYAMALAN, regissøren bak «Den sjette sansen», ber nå ryktesmeder og medie om ikke å avsløre plottet i hans nyeste film «Unbreakable» også med Bruce Willis. Blir overraskelsen like stor i denne filmen som i «Den sjette sansen» har vi i alle fall noe å se frem til.KURT RUSSELL og Kevin Costner greier ikke å bli enig om "Graceland". Russell vil ha fokus på karakterene, mens Costner vil ha action.MATTHEW LILLARD fra "Skrik" er ønsket i rollen som Shaggy i filmen om "Scooby-Do" med Sarah Michelle Gellar og Freddie Prinze Jr.

SEXY på film og i virkeligheten.