Sexy cybermote

Tidligere har hun vist moteshowet sitt i New York og Paris. I går kunne Oslo-publikummet se Pia Myrvolds nye kolleksjon cybercouture.com.

Musikken var ved Pia Myrvold, Bugge Wesseltoft og Nile Rodgers. Klærne hadde Pia lagd aleine og sammen med designeren Karim Rashid, og heldige var de 300 tilskuerne på Smuget som fikk med seg showet hun også viste på moteukene i Paris og New York.

Rett på museum

Det var litt symbolsk at Kunstindustrimuseet vant da Pia loddet ut en cybercouturekjole etter moteshowet. Det ville vært galt om ikke museet sikret seg deler av hennes nyskapende kolleksjon.

Luftig og lett

Kolleksjonen cybercouture.com kan kjøpes i enkelte utvalgte butikker og via Myrvolds interaktive designstudio på Internett.

Det er flortynne kunstfiberstoffer og hovedsakelig hvitt som preger kolleksjonen for våren og sommeren 2003. Toppene er så korte at de slutter midt på puppene og så vide at det er fritt innsyn.

Men det fins klær for mindre dristige sjeler og ikke fullt så perfekte modellkropper også. Prisene er satt fra vel 4000 og oppover.

PREMIERE: I går lanserte Pia Myrvold (i midten) sin interaktive kleskolleksjon for et norsk publikum. Der er det bare å klikke seg inn i designstudioet og hente seg ut sin egen kjole. Disse modellene slapp å gjøre den delen av jobben.