Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sexy djevel

Skrekkfilmstjernen Jennifer Love Hewitt blir søt og fristende djevel i ny film.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jennifer Love Hewitt, kjent fra skrekkfilmene «I Know what you did Last Summer» og tv-serien «Fem i familien», er klar for å kaste av seg sitt image som uskyldig tenåringsjente.

Hun går opp mot sterke krefter både foran og bak kamera i «The Devil and Daniel Webster». Bak kamera møter hun Alec Baldwin i hans regidebut og foran står Anthony Hopkins.

« The Devil and Daniel Webster» handler om en mislykket ung forfatter som selger sjelen sin til djevelen. Suksess får han selvsagt i bøtter og spann. Men den dagen djevelen kommer for å innkassere prisen for alle denne verdslige lykke, nei da ansetter forfatteren, (spilt av Baldwin) likegreit en rappkjefta advokat (Hopkins) for å tale sin sak.

Love Hewitt gleder seg til å påta seg en rolle som er helt annerledes enn det hun tidligere har spilt.

- Det er en mer voksen rolle en det jeg har spilt tidligere. Her får jeg vise at jeg har vokst som både skuespiller og som kvinne, sier Jennifer Love-Hewitt til The Hollywood Reporter.

Selv om Jennifer ser både søt og snill ut, sier hun at vi ikke må la oss lure.

- Djevelen er like ond som alltid, han har bare en litt vakrere form enn det vi er vant til, sier Love Hewitt.

SEXY DJEVEL: Jennifer Love Hewitt blir farlig i sin neste film.