Sexy forskjell

Kim Cattrall har bedre sex privat enn karakteren hun spiller i serien «Sex og singelliv».

De er single og de snakker nesten bare om sex. I tillegg har de mye av det. Jentene i TV-serien «Sex og singelliv» sjarmerer mange. Andre lar seg provosere av de fire overflatiske på jakt etter all slags sexleketøy.

På TV er hun ung og vakker. Dessuten singel. Privat er hun 45 år og gift. Likevel foretrekker Kim Cattrell sitt privatliv foran livet til Samantha Jones, som hun spiller i serien.

En stor forskjell

Spesielt når det kommer til sex. Cattrall sier til imdb at hun har tenkt mye på forskjellene mellom henne og rollefiguren i serien.

Og en av de store ulikhetene er at hun har bedre sex i det virkelige liv enn det karakteren Samantha Jones har.

Kim spiller en sex-gal dame som jobber innen PR i TV-serien. Og Samantha har mye sex. Likevel insisterer Kim på at sexlivet hennes privat er bedre. Vi lurer litt på hvor mye Cattrall har gått opp i rollen, og hvordan hun vet dette, men lar det stå til:

- Jeg blir ofte spurt hva som er forskjellen mellom meg og Samantha. Og svaret er veldig lett. Jeg har et mye bedre sexliv.

Bruker hjelpemidler

En av årsakene til det kan være Viagra. På spørsmål om middelet er utprøvd svarer Kim entusiastisk:

- Å ja! Det er fantastisk! Det gjør akkurat det samme for klitoris som for penis. Jeg mener, vår ereksjon er ikke så stor, men jeg tror ikke kvinner forstår hvor kraftfull klitoris er.

Skuespilleren er også klar for å bringe sexhjelpemidler inn på soverommet. Alt kan visst bli enda bedre.

Ettertraktet skuespiller

Kim dukker snart opp på lerettet. Den 45-årige skuespilleren, som holder seg godt, skal spille moren til Britney Spears i hennes filmdebut «Crossroads». Da må hun nok eldes litt på kunstig måte. Kim figurerer stadig i toppen av skjønnhets-kåringene.

Liverpool-fødte Cattrall spiller også i teaterstykker på Londons West End.

Cattrall tror «Sex og singelliv» har blitt så populær fordi kvinner verden over kan indentifisere seg med de fire karakterene. Blant erobringene til promiskuøse Samantha finnes en haug menn og også noen damer. I de nye episodene har hun nemlig en lesbisk affære med kunstneren Maria.

Kabelselskapet HBO som sender serien i USA hadde opprinnelig planlagt å tone ned sexinnholdet i de nye episodene. Planene er skrinlagt, fordi man fryktet at verdien på showet ville synke drastisk.

<B>PRISVINNER:</B> Sex og singelliv vinner stadig priser. Her poserer en del av gjengen Emmy Awards i Los Angeles i november 2001.
SØTE JENTER:</B> Fra venstre: Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Kristin Davis og Sarah Jessica Parker.