Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sexy Hayek slår Lopez

Antonio Banderas, Edward Norton og Ashley Judd flokker seg rundt Salma Hayeks filmprosjekt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da det ble klart at latino-dronningene Jennifer Lopez og Salma Hayek skal lage film over samme tema - kunstneren Frida Kahlo - brøt det ut full krig mellom stjernene. Kappløpet er igang og foreløpig ser det ut til at Salma Hayek leder.

Hayek og Miramax kan skilte med store stjernenavn. Både Antonio Banderas, Edward Norton og Ashley Judd er ombord. Filmen har ennå ikke fått en regissør, men i følge Mr. Showbiz er Julie Taymor aktuell. Taymor er en anerkjent teaterregissør. Alfred Molina er aktuell i rollen som Frida Kahlos ektemann, Diego Rivera.

Jennifer Lopez sitt Kahlo-projekt har også sterke navn i ryggen. Regissør er Luiz Valdez og Francis Ford Coppola er produsent, men foreløpig mangler navnene på rollelista.

Prosjektene har ellers mange fellestrekk. Begge filmene fokuserer på forholdet mellom Frida og hennes mann, Diego Rivera og deres staus i Mexicos høyere sosiale lag. Begge filmene starter også innspillingen samtidig.

KONKURRERER: Jennifer Lopez og Salma Hayek. Salma er i ledelsen.