Sexy Horror Show!

Julie Ege gjorde det med en pupp ute i 1977. Linn Skåber og Trine Svensen holder brystene på plass i latekskorsettet når «Rocky Horror Show» får nypremiere på Centralteatret i neste uke.

- Det ville blitt for sterkt med puppene mine ute, flirer Linn Skåber i en kjoleåpenbaring av rød lakk og lateks - som viser det meste uten å vise noe.

Rollen som den dumme og deilige groupien Colombia har hun arvet etter Julie Ege. Hele Norges James Bond-pike spilte en avkledd versjon i glamrock-musikalen «Rocky Horror Show» på Centralteatret i 1977.

- Linn gjemmer puppene til hun får rolle i den neste James Bond-filmen, fleiper Mathias Eckhoff.

Sexhoff

I full drag som hovedpersonen Frank-N-Furter er Mathias nærmest ugjenkjennelig fra rollen som Loke i «Hotel Cæsar».

Såpefansen må belage seg på å se tv-torpedoen synge med nettingstrømper, høye hæler og glitter på brystvortene. Frank-N-Furter er selveste sjefen i sexhoffet der det meste er lov.

- Men folk blir vel ikke så sjokkerte nå som før, mener han.

- Moralen i stykket er strofen «don't dream it, be it» fra finalen, sier Linn.

- «Rocky Horror Show» er en rein parodi på dårlige romvesenfilmer fra 40- og 50-tallet. Det nytter ikke å lete etter logikk og dyp psykologisk mening med stykket! gliser Trine Svensen, som spiller skummel aliendame i et overdådig utringet stuepikekostyme. Samme rollen hadde Gro Anita Schønn i forrige oppsetning.

Richard O'Briens «Rocky Horror Show» er blitt reine kultforestillingen i utlandet, både på teater og på film.

Hardcore-fansen kler seg ut, kan alle replikkene, lager egne svar fra salen og kaster ris og vann på publikum og skuespillere.

Skyteskiver

- Da jeg spilte musikalen på Chateau Neuf, gikk det helt over styr, forteller Mathias.

- Publikum kastet så mye ris og vann på scenen at vi følte oss som skyteskiver. Til slutt fikk jeg nok. Jeg fylte en bøtte med vann, gikk ned i salen og tømte den i hodet på en av publikummerne.

TRASHY TRIO: Bluferdig blir det ikke når Linn Skåber, Mathias «Cæsar-Loke» Eckhoff og Trine Svensen boltrer seg i lakk, lær og latex.