Sexy Jolie i Kambodsja

Kambodsjas vakre Angcor Wat templer er neste filmsted for Angelina Jolie. Hun har hovedrollen som dataspillenes sexsymbol Lara Croft.

- Regjeringa i Kambodja har gått med på at Paramount Pictures med vakre Angelina Jolie i spissen kan filme i det eldgamle tempelet, bekrefter filmminister Son Sokun overfor Reuters.

Men sexy Lara får ikke lov å skyte vilt rundt seg. Myndighetene har nemlig lagt ned forbud mot skyting i det over tusen år gamle tempelet. Kambodsja har etter Røde Khmers herjinger fremdeles problemer med få turister til landet. Kulturdepartementet frykter at heftige skytescener vil forsterke verdens inntrykk av Kambodja som et voldsherjet land, skriver Film Unlimited.

Så selv om Angelina Jolie skyter fra hofta og er bevæpna med granat- og flammekaster skal hun ikke voldsforherlige Kambodsja.

- Landet vil fremstå som en vakker, fredfull og rolig oase, lover Paramount Pictures.

Hvem gjør hva i Hollywood?

John Travolta: I Film Unlimited kan man lese at John Travolta truer med å lage en oppfølger til «Battlefield Earth». Travolta sier at han fortsatt er stolt over filmen, som ble en gigantisk fiasko. «Battlefield Earth» er basert på boken til grunnleggeren av scientolog-kirken, L. Ron Hubbard.

Star Wars - episode 2: Opptakene er ferdig og produksjonen befinner seg i lydsettingsfasen, skriver Scifi.com. Lydredigerer Matthew Wood befinner seg klar i studio for å skape den unike Star Wars lyden. Denne gangen går de også ut for å ta opp nye og spennende lydeffekter.

Redford, Pitt og McCormack:Catherine McCormack («Braveheart») er i forhandlinger om rollen mot ingen ringere enn Brad Pitt og Robert Redford i «Spy Game». Regien har Tony Scott. Filmen handler om en CIA agent (Redford) som helt på slutten av sin karriere må redde sin unge student (Pitt) som blir fanget av kineserne. McCormack skal spille en menneskerettighetsforkjemper som også er kjæresten til Pitt.

Joaquin Phoenix: I komedien «Buffalo Soldier» skal Phoenix spille en sekretær i hæren som bruker alle midler til å arbeide seg opover. Situasjonen spisser seg til når hans erkefiende nummer én major Lee, som skal spilles av Scott Glenn («Nattsvermeren»), tilfeldigvis er faren til jenta (Anna Paquin) han forsøker å imponere. Innspillingen starter 3 november, skriver Entertainment Online.

Jada Pinkett Smith: I oppfølgeren til «The Matrix» kan det hende at også Morpheus får lov til å forelske seg. Aktuell for rollen er Jada Pinkett Smith. Hvor stor rollen blir er enda ikke avklart. Både Reeves, Moss, Fishburn og Weaving dukker opp i «Matrix 2». Hollywoods nye actionfavoritt, Jet Li, er også klar med kung fu spark.

Joe Berlinger: Fersk fra innspillingen til «Book of Shadows: Blair Witch 2'» er Joe Berlinger klar til å skremme deg igjen. Denne gangen ønsker han å lage en nyinnspilling av den klassiske britiske skrekkfilmen «The Wicker Man» (1973) Filmen handlet om en politimann som drar ut til en liten øy for å undersøke forsvinningen av en liten jente, men oppdager raskt at han har havnet opp i en situasjon han ikke har kontroll over.

Ewan McGregor: Etter Star Wars er Ewan McGregor klar fsom Billy Fury, rockeren fra 50-tallet.