Sexy katteslagsmål

Hvis du tror at jentene i tv-serien «Sex og Singleliv» er like gode venner bak kamera som foran, tar du skammelig feil.

Tv-serien «Sex og Singleliv» er en stor suksess også her til lands. Serien handler om fire single venninner og deres forhold til sex, menn, dating og livet i storbyen New York. Men alt er ikke fryd og glamour bak kamera.

Charlotte en snobb i virkeligheten

La oss starte med de to som faktisk snakker med hverandre - også bak kamera. I følge EOnlines sladrespaltist Ted Casablanca er nydelige Sarah Jessica Parker god venninne med Cynthia Nixon, som spiller Miranda, også etter jobb. De to er stadig å se småpratende på byen sammen.

Da er det verre med Kristin Davis, som spiller den snobbete Charlotte. Ifølge Casablanca er Davis like snobbete i virkeligheten, noe som ikke gjør henne spesielt populær blant resten av jentene på settet. Et eksempel på kravstorheten til Davis var at under innspillingen av en scene i badstuen insisterte på at kun Evian skulle sprayes på hennes sarte hud - og dermed basta.

Forførte Kyle MacLachlan

Den litt eldre Kim Cattrall, som spiller den sexgale Samantha, menger seg visstnok ikke med hverken Parker, Nixon eller Davis i fritiden. Om hun føler seg høyt hevet over de andre, er ikke godt å si.

Og skal man ta Ted Casablanca på alvor, har en av damene overført fiksjonen til virkeligheten og innledet et forhold til en av sine mannlige motspillere. Tør vi gjette på at den utvalgte er seriens nye hjerteknuser, Kyle MacLachlan fra «Twin Peaks»?