Sexy, sensuelt og saftig

Her er de fem mest sexy damene i årets EuroSong. Sexappellen kan gi dem mange ekstra poeng.

Øverst på oddsen troner engelske Imaani, som ikke bare er sexy, men også hipp og trendy.Det kan hjelpe henne til seier. Den 25-årige svarte artisten stilte på prøvene i går med lakkrød skinnjakke over svart skinntopp. Hoftebuksene satt som de skulle, men det så unektelig rart ut at hun også bar svarte solbriller når teksten går så her: «Where are you, where are you...».

Israelske Dana stilte i pinetrange, utvaska jeans. Alle kunne se at hun ikke er mann: veldreid som bare fy.

Men den kjønnsopererte artisten sliter med sjarmen, som ikke når fram til scenekanten engang. Dana virket både statisk, dokkeaktig og var lite livlig.

Den finske artisten Edea heter Marika Krook, og opptrer i kveld med et norrønt symbol i panna. Hun blir av mange GP-journalister framholdt som en vinnerkandidat, men ligger langt nede på bettinglista, med samme oddsplassering som Norge (25-1).

Den mørke skjønnheten med det katteaktige, markerte ansiktet er født og oppvokst i Stockholm, men bor i Finland, der hun er kjent for sin flotte sopran.

Mange vil kanskje være uenig i at fransk-karibiske Marie Line blir trukket fram som en av de mest sexy sangerne i år. Hun har artistutstråling, en kjempebra låt, og med sitt nesten glattbarberte hode er hun hvertfall årets mest utradisjonelle kvinne.

26-år gamle Katarina Hasprova fra Slovakia en en mørk, klassisk skjønnhet. På gjennomkjøringen hadde hun valgt en fotsid, dyp utringet og trang kjole.

Sexy, sensuelt og saftig