Sexy vampyrrock

Etter å ha filmen «Queen of the Damned» har Stuart Townsend begynt å lure på om han ikke burde blitt rockestjerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Stuart Townsend kan ha valgt feil yrke. Han burde blitt rockestjerne, ikke skuespiller.

Under innspillingen av oppfølgeren til «En Vampyrs Bekjennelse» (1994) har Townsend fått lekt seg som rockestjerne og bokstavelig talt fått blod på tann.

- Det var fantastisk. Jeg fikk spilt inn rockevideoer og holdt konserter for 3000 mennesker og det var da jeg skjønte at det var musiker jeg skulle blitt. Det er den mest fantastiske innspillingen jeg noensinne har vært med på sier stjernen fra «Shooting Fish» til Empire.

Det kan virke som om Townsend får ønske sitt oppfylt siden Warner Bros. kommer til å lage musikken til filmen og hvis WB liker en syngende Stuart Townsend blir han med på utgivelsen. Og om Townsend tror han kan bli popstjerne?

- Når Jennifer Lopez greier det, så greier jeg det, sier en selvsikker Townsend.

Diva blant vampyrer

«Queen of The Damned» er oppfølgeren til Tom Cruise/Brad Pitt filmen «En Vampyrs Bekjennelse», men i følge Townsend blir det en helt annerledes film.

- I motsetning til «En Vampyrs Bekjennelse» som på mange måter nesten var en Merchant/Ivory produksjon, blir denne mer gothinspirert og veldig annerledes, sier Townsend, som er overlykkelig for at han spiller Tom Cruise blonde parykk.

Filmen baserer seg på de to neste romanene - «Vampyren Lestat» og «Queen of the Damned» - i Anne Rice berømte vampyrserie. Da hennes hjertebarn, «En Vampyrs Bekjennelse» som egentlig handler om eksistensiell angst, skulle filmens forrige gang var den godeste Anne Rice på kanten av et nervøst sammenbrudd. Hun hatet nemlig ideen om at Tom Cruise skulle spille hennes elskede vampyr Lestat og satte seg på bakbeina. Etter mye godsnakking ble goth-dronningen overtalt og Tom Cruise gjorde en sexy og strålende prestasjon som Lestat. Rice selv var også strålende fornøyd og tok tilbake alt det stygge hun hadde sagt om Tom Cruise.

Nå er det Stuart Townsend som skal tolke Lestat og Anne Rice har ikke vært så vanskelig å ha med å gjøre under innspillingen av denne filmen. Manuset er skrevet av den samme som gjorde «En Vampyrs Bekjennelse», men filmen kommer til å være noe helt annet.

Lestat spiller hovedrollen i de neste bøkene og eksistensiell angst har aldri plaget ham. Han tar scenen som rockemusiker, forfører verden og blir blandet opp i et dilemma om verdens undergang og verdens eldste vampyr, den blodtørstige Akasha.

<B>STUART</B> vil bli rockestjerne.
<B>MEN </B> først skal han spille vampyr

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer