Shannon, Jay og Silent Bob

Shannon Elizabeth, sist sett toppløs i« American Pie», er kanskje klar for Kevin Smiths neste film. Få med deg de siste nyheter fra filmens verden.

Shannon Elizabeth har akkurat begynt forhandlingene om rollen i Kevin Smiths «Jay and Silent Bob Strike back». Innspillinga starter i januar med planlagt USA premiere i august. Elizabeth er for tiden opptatt med Joel Silvers og Robert Zemeckis neste skrekkfilm «13 Ghosts», melder Mrshowbiz.

I andre roller tar Smith med seg en del skuespillere fra hans forrige film, Dogma. Ben Affleck og Matt Damon forventes å spille, mens Jason Lee, Jeff Anderson og Brian O'Halloran allerede har sagt ja. Jay og Silent Bob spilles som før av Smith og kompisen Jason Mewell. Filmen vil bli den fjerde og siste i New Jersey-kronologien («Clerks», «Mallrats» og «Chasing Amy»).

Cameron Crowes «Almost Famous» vises denne uka på Oslo internasjonale filmfestival. Hjemme i USA er Crowe godt i gang med å planlegge neste film. Thrilleren «Vanilla Sky» er en ny versjon av den spanske «Abre los Ojes». Crowe er nå sluttforhandlinger med Kurt Russel som blir fjerdemann i kjærlighetskvartetten Tom Cruise, Cameron Diaz og Penelope Cruz, skriver Mrshowbiz. Vakre Penelope hadde også en av rollene i den spanske originalen.

Connie Nielsen fra «Gladiator» ser ut å bli stjerne i nok et blodbad. Neste film kan bli «The Hunter» sammen med Tommy Lee Jones, en film om en trent leiemorder som dreper folk for gøy.

Pulps vokalist Jarvis Cocker vil kanskje la musikken ligge og prøve seg som regissør, skriver Film Unlimited. Filmstudioet Miramax ønsker seg Cocker bak kameraet i filmatiseringen av romanen «Slow down Arthur, stick to thirty». Den er skrevet av Cockers kompis Harland Miller.

Boka handler om Billy «the kid» Glover som ikke finner seg til rette i verden før han møter David Bowie-kloningen Ziggy Hero.

Cocker viste nylig en kortfilm i London, så han er ikke helt ukjent med regissørarbeidet.

Angelina Jolies far, skuespilleren Jon Voight, er ikke fornøyd med datterens stunts i rollen som dataspillenes sexsymbol Lara Croft.

- Det er farlig og Angelina er fryktløs. Ikke bra, sier en bekymret pappa Voight til Filmunlimited.

Steven Spielberg og Ron Howards drømmer er snart å se på verdensveven. De to verdenskjente regissørene skal lage hver sin animerte kortfilm basert på egne drømmer - med eg selv i hovedrollene. Filmene skal etter planen vises i desember og januar. Det er nettstedet Countingdown.com som vil vise de to kortfilmene.

Spielberg lot også nettstedet filme fra settet til hans neste storfilm «A1». En bagel-kamera, navnet fordi kameraet filmer gjennom et bagelhull på et bord, tok opp hva som skjedde på sci-fi-filmens sett gjennom 24 timer. «A1» har Jude Law og Haley Joel Osment i hovedrollene. Filmen er ennå ikke vist, men du kan se stillbilder på Countingdown.com

Sean Connery har hatt et fint år. Tidligere i år ble han slått til ridder. Nå har Sunday Times funnet ut at han er de britiske øyer rikeste skuespiller. På lista etter Sir Connery finner vi Elisabeth Hurley og Sir Anthony Hopkins. Connery har en formue på 13 millioner pund, ifølge Empire.

Ridley Scott vil i neste film gjøre antihelt ut av piraten Kaptein Kidd, elsket av sine menn, hatet av den britiske stat. Det er manusforfatterene Doug Cook og David Weisberg ( The Rock) som har skrever filmen, og den produseres av Jerry Bruckheimer. Rettighetene eies av Disney.

Men før innspillinga starter må Ridley Scott regissere ferdig Hannibal, oppfølgeren til Nattsvermeren.