Sharon Stone mangler mann

Oppfølgeren til Basic Instinct kan være lagt på hylla. Folka bak filmen klarer ikke å finne Sharon Stones mannlige motspiller.

Sharon Stone er i hardtrening til rollen som den mordermistenkte forfatteren Catherine Trammell. «Basic Instinct 2» skal etter planen filmes fra februar, men nå kan hele prosjektet være lagt på hylla. Grunnen er at ingen mann er klar som motspiller til en nytrent Sharon Stone.

130 millioners rolle

Sharon Stone får ifølge ryktene 130 millioner kroner for rollen som Trammell. Hun skal være gira på rollen og ønsker veldig sterkt å gjøre filmen.

- «Basic Instinct» er en stor del av karrieren, og Sharon ser frem til å gjenta rollen. Hun er i form, elsker manuset og ønsker å gjøre filmen, fortalte Sharon Stones manager Chuck Binder til Variety.

Filmen var en enorm suksess og sendte Stone rett inn i stjernehimmelen. Pengefolka var også lykkelige. Over en milliard norske kroner spilte filmen inn.

Nei-menn

Sharon Stone sa ja til oppfølgeren allerede i juni i fjor, men «Basic Instinct 2» fristet ikke mennene fra første filmen. Regissør Paul Verhoeven tvilte på prosjektet og sa nei. Hovedrolleinnehaver Michael Douglas ville ikke la seg forføre av en veltrent Stone. Manusforfatter Joe Eszterhas takket også for seg.'

En mann som sa ja var regissør David Cronenberg, mannen bak «Fluen», «Crash» og «Existenz». Han ville ikke kommentere filmens mannlige hovedrolle-problem.

HETT PAR: Basic Instinct med Sharon Stone og Michael Douglas ble en kassasuksess. Douglas har imidlertid takket nei til å være med i oppfølgeren.