Sharons ektemann angrepet av øgle

En lørsdagstur i zoologisk hage endte med at en tre meters øgle tok en jafs av Sharon Stones ektemann.

Sharon Stone får for tida mer oppmerksomhet for privatlivets bravader enn for filmene sine. Forrige uke saksøkte hun produsentene av den avlyste «Basic Instinct 2». Denne uka er det ektemann Phil Bronstein som lager overskriftene etter at han ble angrepet av en tre meters Komodo-øgle.

Fascinert av øgler

Bronstein var på en zoologisk «bak scenen-tur» når han falt i øglas unåde.

- Vi har en rekke kjendiser som ønsker å se dyra på nært hold, og ifølge kona var Bronstein spesielt interessert i øglene, sier talskvinne Lora LaMarca i San Franciscos dyrepark til Filmunlimited.

Beit nesten av stortåa

Et god gjetning er at interessen har dabbet av etter at øgla nesten beit av stortåa hans. For å gjøre saken verre gikk Mr. Stone barbeint. Den arge øgla går på en diett av hvite rotter. Parkvaktene fryktet at den kunne ta feil av Bronsteins hvite tennissokker og ei rotte. Kanskje var tærne hans likbleke av mangel på sol, ellers så var vel øgla lysten på en ny rett.

Uansett så angrep den Bronstein og kastet han fram og tilbake. Ved hjelp av en parkvakt kom Bronstein løs, og fikk karret seg ut gjennom en utgang. Utenfor gjerdet var fru Stone vitne til den ulykksalige hendelsen.

Den angrepne ektemann ble fraktet til sykehus, der kirurger fikset avrevne sener og den skadde tåa. Bronstein skal være i fin form.

Og øgla? Den er satt i karantene.

STRENG DIETT: Komodo-øglen gikk på en streng diett av hvite rotter, men klarte ikke å motstå Phil Bronsteins hvite tær.Foto: SCANPIX/AP