Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

She Wants Revenge

Mer Joy Division er du har hørt på lenge, men uansett fort glemt.

CD: Trenger vi virkelig mer postpunk/new wave/goth-tjueri fra unge menn med alvorlig Joy Division-fetisj? Amerikanske She Wants Revenge svarer vel et tja på det spørsmålet. Tidligere rapper, så klassisk rocker, og nå musikalsk hipster Justin Warfield og dj-kompisen Adam «Adam 12» Bravin liker som så mange andre (Interpol, The Bravery, etc., etc.) veldig godt tidlig The Cure, tidlig Depeche Mode, Bauhaus, Bowie og så videre. Og lydbildet sitter fordømt bra midt i 1979-1982. De er tilnærmet et tributeband til den perioden. Den skal She Wants Revenge ha. På andre områder svikter det mer. Den monotone vokalen, samspillet gitar og vokal pluss tilnærmet like melodier gjør de mer rocka låtene til grøt. Dansegulvlåtene gir et mer positivt inntrykk. De er fengende og lett å like, men dessverre fort glemt. En skjebne det er stor sjanse bandet She Wants Revenge også vil møte.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling