Anmeldelse: «En julenattsdrøm», Nationaltheatret

- Show for alle penga!

«En julenattsdrøm» er et spektakulært spetakkel som oser av spilleglede og fandenivoldskhet. Men insisteringa på først og fremst å glede de voksne i publikum blir ikke mer sjarmerende av at den nå framstår reint trassig.

SPECTACULAR, SPECTACULAR! Musikalnumrene er superfine i Nationaltheatrets nye familieforestilling En julenattsdrøm, og kunne vært godt tjent med en mindre kronglete fortelling. Foto: ØYVIND EIDE / GØRIL HANSEN
SPECTACULAR, SPECTACULAR! Musikalnumrene er superfine i Nationaltheatrets nye familieforestilling En julenattsdrøm, og kunne vært godt tjent med en mindre kronglete fortelling. Foto: ØYVIND EIDE / GØRIL HANSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Altså, Trond Espen Seim som dobørste. Det trodde jeg ikke jeg skulle få se med det første.

Nationaltheatrets nye familieforestilling-satsing er full av slike crazy-komiske innfall. Men som tidligere i Mads Bones og Kyrre Havdals regi er det de voksne som får gapskratte mest. Og denne gangen insisterer det kunsteriske teamet på at dette er rette veien å gå.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer