Anmeldelse: «En julenattsdrøm», Nationaltheatret

- Show for alle penga!

«En julenattsdrøm» er et spektakulært spetakkel som oser av spilleglede og fandenivoldskhet. Men insisteringa på først og fremst å glede de voksne i publikum blir ikke mer sjarmerende av at den nå framstår reint trassig.

SPECTACULAR, SPECTACULAR! Musikalnumrene er superfine i Nationaltheatrets nye familieforestilling En julenattsdrøm, og kunne vært godt tjent med en mindre kronglete fortelling. Foto: ØYVIND EIDE / GØRIL HANSEN
SPECTACULAR, SPECTACULAR! Musikalnumrene er superfine i Nationaltheatrets nye familieforestilling En julenattsdrøm, og kunne vært godt tjent med en mindre kronglete fortelling. Foto: ØYVIND EIDE / GØRIL HANSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Altså, Trond Espen Seim som dobørste. Det trodde jeg ikke jeg skulle få se med det første.

Nationaltheatrets nye familieforestilling-satsing er full av slike crazy-komiske innfall. Men som tidligere i Mads Bones og Kyrre Havdals regi er det de voksne som får gapskratte mest. Og denne gangen insisterer det kunsteriske teamet på at dette er rette veien å gå.

BLACK WEEK!

Les Dagbladet+ til påske for 139,-

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer