Show på fotballbanen

I dag starter Norway Cup, og da er det duket for åpningsshow. Topp-20-general Vegard «Short Cut» Olsen leder showet. Og de som skal spille er...

Etter en innledning om Aids med utviklingsminister Ann Kristin Sydnes og syngejentene Kabwata Girls fra Zambia, og høytidelig edsavlegging, blir det åpningshow med flere kjente artister.

To minutter før showstart klokka åtte starter Vegard «Short Cut» Olsen fra Topp-20 på NRK nedtellingen. Da kommer Howard fra NRK Petre og idrettspresident Kjell O. Kran «på banen», og det er klart for den offisielle åpningen av fotballfesten.

Deretter er det lagoppstilling for artistene. Det starter med gruppa Spin Up. Deretter kan du få med deg norske ungdomsfavoritter som Infinity, Multicyde, Opus X, Reset, Oral Bee og de TV3-produserte pop-stjernene i gruppa Cape.

Norway Cup varer fra 29. juli til 4. august. Du kan lese mer om hva som skjer under sommerens fotball-happening i Oslo på sidene til Norway Cup eller på dabladet.no, som har egne sider viet fotballfesten.