Shrekkelig gøy igjen

John Cleese skal være med i Shrek 2. Men han er møkklei TV og komedier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske skuespilleren, best kjent fra Hotell i særklasse og Monty Python, har akkurat begynt å jobbe med oppfølgeren til animasjonsfilmen Shrek. Han skal gi stemme til Cameron Diaz' far. Cleese sier til Calgary Sun at han gleder seg til å bytte beite.

- Å jobbe med Shrek er ganske likt å jobbe i radio. Jeg begynte i radioen, og det er favorittmediet mitt.

Han raser mot den dårlige kvaliteten på TV-programmene for tida og har heller ikke mye til overs for komedier.

- Dette er alt annet enn en gylden æra for britisk TV. Det er forferdelig skuffende, fordi Storbritannia pleide å ha det minst dårlige TV-programmet i verden.

Det er spesielt reality-TV han misliker sterkt.

- Det er grusomt å se på menneskene som blir ydmyket, sier han.

Cleese har hatt store problemer med å slå gjennom på TV den siste tida. Situasjonskomedien hans, som skulle vises hver onsdag, ble tatt av lufta etter bare to uker. En annen komedie han jobbet med, ble nedlagt før den i det hele tatt ble vist. Det har fått ham til å bli mer interessert i å lage dokumentarfilmer.

- Problemet med komedier er at du egentlig ikke lærer noe mens du lager dem. Hvis jeg fikk et nytt liv, og Gud sa at jeg ikke kunne bli komiker, ville det slett ikke vært noe problem. Jeg kunne kanskje blitt biolog i stedet.

BIOLOG? Det er hva John Cleese ville blitt hvis han ikke var skuespiller.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer