Sia fortsetter å gjemme seg

Også i musikken.

PARYKK: Sia (t.h.) viser seg sjelden offentlig. Her gjemt bak en parykk på Grammyutdelinga tidligere i år, sammen med den 12 år gamle danseren Maddie Ziegler. Foto: Stella Pictures
PARYKK: Sia (t.h.) viser seg sjelden offentlig. Her gjemt bak en parykk på Grammyutdelinga tidligere i år, sammen med den 12 år gamle danseren Maddie Ziegler. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Australske Sia Kate Isobelle Furler, bedre kjent som artisten Sia, trives i skyggen av andre - som låtskriver. Hun har flere ganger uttalt at hun ikke ønsker å være kjent.

I fjor ga hun ut albumet «1000 Forms Of Fear». Nå avslører hun at hun gir ut nytt album, med låter hun egentlig har skrevet for andre. Det er også derfor albumet har fått tittelen «This Is Acting».

- Dette albumet er mye mer pop enn det forrige. Da jeg skrev låtene tenkte jeg at dette er ikke noe jeg ville sunget. Det blir som skuespill, men det er gøy, sier Sia i et intervju med NME.com.

Med ryggen til Artisten og låtskriveren har vært et kjent navn i bransjen i en årrekke, og har tidligere skrevet låter for Beyoncé, Eminem og Rihanna. Hiten som ble kåra til «Årets beste låt» av Dagbladet i fjor, «Chandelier», skal i utgangspunktet ha vært tiltenkt sistnevnte.

Sia ble for alvor kjent etter at låta «Titanium» med David Guetta ble en hit i 2011. Men hun har siden blitt kjent for å skjule seg offentlig, og både intervjuer og opptredener den siste tiden er gjort med ryggen til. Blant annet i et intervju med Fredrik Skavlan i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer