ALLE GODE TING ER TO: Nå får «Army of Two» en oppfølger, og nok en gang er det samarbeid som står i fokus.
ALLE GODE TING ER TO: Nå får «Army of Two» en oppfølger, og nok en gang er det samarbeid som står i fokus.Vis mer

Side om side gjennom et herjet Shanghai

«Army of Two» får oppfølger.

(Dagbladet.no): Meningene var delte om det actionspillet «Army of Two», som EA Games ga ut i fjor.

Spillet lot deg og en kompis styre tomannsmilitærteamet Salem og Rios, og det var nettopp dette samarbeidsaspektet som gjorde at spillet skilte seg fra de mange andre skytespillene på markedet.

Åpenbart må denne oppskriften ha fungert for både et stort nok antall spillere og EA, ettersom de nå har annonsert oppfølgeren «Army of Two: The 40th Day».

I spillet, som kommer på Xbox 360 og PlayStation 3 til vinteren i år, følger vi nok en gang Salem og Rios. De må overleve et kraftig angrep som legger Shanghai i ruiner, og til alt hell en mengde spesialvåpen tilgjengelig for å lette kampen.

- I «Army of Two: The 40th Day» tar vi det taktiske tomannsmilitærteamet til nye slagmarker. Idet kaoset dekker Shanghai, Kina, må du stole på partneren din for å overleve når du kjemper deg gjennom en by som på mystisk vis er lagt øde, sier Reid Schneider, ledende produsent i EA Montreal i en pressemelding.

I spillet får vi oppleve et Shanghai på randen av ruiner, med hele byområder som er herjet av katastrofe. Spillet vil fortsatt fokusere på tospilleropplevelsen, som skal være forbedret siden forgjengeren.