- Siden han er broren min er jeg jo partisk

Jakob Oftebro spiller mot lillebror Jonas (18) for første gang i storfilmen «Tordenskiold».

SPILLER MOT HVERANDRE: Brødrene Jakob Oftebro og Jonas Oftebro spiller sammen for første gang i storfilmen «Tordenskiold», der Erlend Loe har skrevet manus. Jakob spiller hovedrollen som sjøhelten Peter Wessel Tordenskjold, lillebror spiller en norsk kadett på sjøkadettskolen i København. Dagbladet møtte dem begge på siste innspillingsdag i Praha.
SPILLER MOT HVERANDRE: Brødrene Jakob Oftebro og Jonas Oftebro spiller sammen for første gang i storfilmen «Tordenskiold», der Erlend Loe har skrevet manus. Jakob spiller hovedrollen som sjøhelten Peter Wessel Tordenskjold, lillebror spiller en norsk kadett på sjøkadettskolen i København. Dagbladet møtte dem begge på siste innspillingsdag i Praha. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PRAHA (Dagbladet): - Det er helt topp å ha med brodern hit. Dette er første gang vi gjør noe sammen, og det er veldig, veldig gøy. Jeg er jo så stolt at jeg holder på å sprekke, sier Jakob Oftebro, for anledningen med lang, mørk krøllete parykk. Lillebror har fått en halvlang blond variant.

Jakob Oftebro spiller hovedrollen som den store sjøhelten Peter Wessel Tordenskjold i den dansk-norske filmen som kommer neste år, der Erlend Loe har skrevet manus og danske Henrik Ruben Genz regisserer. Lillebror Jonas Oftebro spiller en lite rolle som ung, norsk kadett på sjøkadettskolen i København, som for anledningen er gjenskapt i et gammelt slott utenfor Praha.

Den nest siste innspillingsdagen var også Nils Ole Oftebro i Praha, og rakk akkurat en tur ut på settet og middag sammen med sønnene før han måtte reise hjem igjen til innspillingen av sesong to av «Mammon».

Kristoffer Joners sønn «Tordenskiold«» er den andre storfilmen Jonas Oftebro spiller inn i år, tidligere var han i Geiranger og i Romania for å spille i den norske katastrofefilmen «Bølgen», som også kommer neste år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer