- Sidesprang hjalp karrieren min

Elizabeth Hurley tror ekskjæresten Hugh Grants omgang med en gateprostituert hjalp hennes egen karriere...

Skuespilleren Hugh Grant var allerede verdenskjent da han ble arrestert i Los Angeles i 1995 for å ha kjøpt oralsex av prostituerte Divine Brown. Hans kjæreste siden ungdomsårene, modell og skuespiller Liz Hurley, kunne derimot trenge litt starthjelp med karrieren.

Nå sier hun til den britiske avisa The Sun at den daværende kjærestens arrestasjon ga hennes egen karriere «et kjempehopp».

- Folk som ikke hadde anelse om hvem jeg var før det skjedde, visste det garantert etterpå. Både Hugh og jeg var med ett internasjonalt allemannseie. På en litt rar, syk måte hjalp det meg til å bli kjendis på steder som Illinois og Kongo, sier hun til avisa.

Hurley, som etter episoden har fått ettertraktede modellkontrakter og spilt i flere filmer, kaller Grants arrestasjon «en mørk sky med sølvkanter».

Hugh Grant ble dømt til å betale en bot på vel 13 000 norske kroner, i tillegg til å delta på et behandlingskurs for dømte horekunder. Og mens kinopublikum verden over vendte sin sympati til horekundens kjæreste, mener mange at den tidligere yndlingens popularitet har dalt betydelig etter arrestasjonen.