SEPP BLATTER: Han burde holdes i hotellarrest til alle korrupsjonsanklagene om VM i Brasil, Qatar og andre steder er undersøkt. Foto: Reuters / NTB Scanpix
SEPP BLATTER: Han burde holdes i hotellarrest til alle korrupsjonsanklagene om VM i Brasil, Qatar og andre steder er undersøkt. Foto: Reuters / NTB ScanpixVis mer

Siem og Hallén kan bli legender

Norges Fotballforbund burde reise til Brasil med regnbueflagg og kreve Blatters avgang.

Meninger

FYFA-president Blatter og hans mannskap må ikke reise til Brasil. De må holde seg hjemme.

FYFA-gjengen kan eventuelt ha med melding hjemmefra eller holdes i hotellarrest til det store og rettferdige verdenssamfunnet (som sliter med troverdighet) har undersøkt alle korrupsjonsanklagene - og fakta - vedrørende VM i Brasil, Qatar og andre mesterskap de siste 30 åra (inkludert pause).

I samme slengen skulle IOC vært satt i samme hotell. Eller: Hva med å åpne et fengsel på Cuba for idrettspamper der de puttes uten dom, men på mistanker om hva de har gjort. Og, ikke minst hva de kan finne på å gjøre i framtida? Grisebukta og begge endene.

VM i Brasil er noen straffespark unna, men det er jo ikke fritt for at det hele kan komme til å bli et mesterskap overskygget av rettferdige demonstrasjoner mot nasjonen som spytter og snyter ut milliarder av kroner på fotballanlegg, mens millioner av folk ikke eier nåla i veggen, har et solid helsetilbud eller skoler med god allmennutdannelse. Det siste er som kjent nøkkelen til den store verdensrevolusjonen (uten pause).

Norges Fotballforbunds ypperste, president Hallén og generalsekretær Siem skal straks til Rio for å være med på forkantmøter i FYFA.

De burde reise med regnbueflagg og bli historiske ved å kreve Blatters avgang før avspark Brasil mot Kroatia 12. juni.

De burde kreve at FYFA betaler 175 milliarder kroner til vanlige brasser i Rio, Sao Paulo og andre byer: Høy moral, lav sol. Ned med pampene.

De to herrene burde reise seg opp og kauke: NOK ER FAEN MEG NOK, DITT SEPPEHUE!

Da ville de blitt legender og helter. Slikt gjøres selvsagt ikke, bedre å være lydige bikkjer.

Puh: Solnedgang med uppercut på Coopacabana der tyskera vinner.

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.