- Sienna har avlyst bryllupet

Rasende etter at forloveden Jude Law (32) var utro med barnevakten.

(Dagbladet.no): Sienna Miller (23) er så sint på grunn av forlovedens forhold til barnevakten Daisy Wright (26) at hun har avlyst bryllupet. Det sier flere kilder som britiske The Sun har snakket med.

- De hadde planlagt å gifte seg så snart som mulig, men det er det siste Sienna tenker på nå. Jude aner ikke om hun kommer til å gå fram ham eller ikke akkurat nå, sier en kilde som står paret nært.

Kastet ringen

Sienna skal ha spilt rollen sin på et teaterstykke på Wyndham´s Theatre i London uten diamantringen hun har fått av forloveden.

Ifølge Siennas mor Jo, sover ikke datteren om nettene.

- Sienna er trolig for sint til å gråte. Hun opplever hat og svik. Jeg hadde aldri trodd at han skulle gjøre noe slikt mot datteren min. Vi snakker sammen jevnlig, og ingen av oss sover særlig godt. Men Sienna har alltid vært sterk, sier moren Jo til avisa.

Hun forteller videre at datteren for øyeblikket ikke er sammen med Jude. Sienna skal ha tilbrakt de siste dagene på landet sammen med venner. Moren vil ikke kommentere om datteren kommer til å fortsette forholdet til Jude.

- Jeg kan ikke si noe om de fortsatt vil være sammen. Det må finne ut av det selv, sier moren.

LYKKEN TOK SLUTT: Etter at Jude Law fortalte om forholdet til barnepiken. Nå skal Sienna ha avlyst bryllupet. Foto: Scanpix
LYKKEN TOK SLUTT: Etter at Jude Law fortalte om forholdet til barnepiken. Nå skal Sienna ha avlyst bryllupet. Foto: Scanpix Vis mer

Ba om unnskyldning

Ifølge venner av skuespillerparet er Jude knust, og gjør alt han kan for å beholde Sienna. I går la han seg flat og ba om offentlig unnskyldning til forloveden.

- Jeg vil bare si at jeg er dypt skamfull og opprørt over at jeg har såret Sienna og våre nærmeste. Det finnes ingen unnskyldning for det jeg har gjort, og jeg angrer veldig, sa skuespilleren i går.

Forholdet mellom Jude Law og Daisy Wright skal ha oppstått mens Jude var på innspilling av sin nye film «All The King4s Men» i New Orleans tidligere i år. Wright var ansatt for å passe ett av Laws tre barn som han har sammen med ekskona Sadie Frost. Barnevakten skal ha skrevet en detaljert dagbok om forholdet.

Jude Law og Sienna Miller har vært forlovet siden jul.

UTEN RING: Sienna Miller ankommer Wyndham´s Theatre i London hvor hun for tiden jobber - angivelig uten forlovelsesringen sin.