Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sier nei til æres-Oscar

Skuespilleren Peter O'Toole (70) ber pent om å slippe å få æresprisen fra Academy Awards. Han vil vinne en ordentlig Oscar først.

Skuespilleren Peter O'Toole har spurt Academy Awards om mer tid til å vinne en Oscar for beste skuespiller, før han mottar æresprisen The Academy har tiltenkt han.

O'Toole, som tidligere har vært nominert sju ganger, har fortsatt aldri mottatt en pris.

70-åringen har derfor sendt et håndskrevet brev til Acedemy of Motion Picture Arts, og spurt om de kan utsette æresprisen til han blir 80, så han fortsatt har en mulighet til å vinne en Oscar først. Han har sagt at siden 'han fortsatt var med i spillet, kunne han enda vinne en pris, ville derfor The Academy være så snille å vente med æresprisen til han var 80?'

En av grunnene til at O'Toole ble valgt var at dommerne mente at det var på tide at han fikk holde sin egen pris i hendene.

Svaret på brevet var at de på ingen måte trodde at han var ute av spillet, og at æresprisen ville vente på han når han var 80, eller når han følte seg klar for den, skriver BBC NEWS.

ER BARE 70: Peter O'Toole mener han har ti år til på å prøve å få en Oscar. Da først vil han ha en ærespris.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media