Sigaretter, løgn og promoskiver

Musikkanmeldere bytter gratis plater i sigaretter og beskylder plateselskapssjefer for å bytte skiver inn i Hi-Fi-utstyr.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En real offentlig skittentøykasting er i ferd med å ta form på nettsidene til norsk musikkinformasjons nettavis, Ballade.no. Både anmeldere og ansatte i plateselskapene beskyldes for å handle ulovlig med plater de har fått gratis.

Slakt av plater er i ferd med å få en helt ny betydning. Hør bare hva Audun Vinger i Natt og Dag sier om en høyt oppe i platebransjen.

- Vedkommende går til pakistaneren på hjørnet, og bytter plater mot kjøtt, grønnsaker og andre dagligvarer, sier Vinger til Ballade.no.

Og legger til at når han jobbet i platebutikk på 90-tallet, brukte han store deler av arbeidsdagen til å ta imot plater som folk i plateselskapene byttet.

Thomas Strzelezki som anmelder plater for Dagbladet er ikke snauere. Han videreformidler følgende:

- Hva faen skal jeg ellers gjøre med alle søpleskivene mine hvis jeg ikke kan bytte dem inn? Når jeg også hører at folk høyt oppe i plateselskapene kommer med en kasse CDer til Akers Mic rundt juletider - og går ut igjen med en DVD-spiller under armen - har jeg ikke veldig dårlig samvittighet, skriver nettavisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer