DEBATT

Signaleffektens viktighet

Signaler viktige, politikk er viktig, og hvem som styrer betyr noe. Med denne regjeringen og Listhaug har vi en stø kurs med kontroll på innvandringen. 

<b>KRYSSER GRENSA:</b>Flyktninger krysser grensa ved Storskog 12. november 2015. - Det som er foruroligende er at etter rekordåret 2015, etter massive konsekvenser for Europa, Tyskland, Norge, Sverige og flere søreuropeiske land har blitt dratt til randen av kollaps, ønsker innvandringsliberalere mer av det samme som skapte problemene, skriver artikkelforfatteren. Foto: AFP / JONATHAN NACKSTRAND
<b>KRYSSER GRENSA:</b>Flyktninger krysser grensa ved Storskog 12. november 2015. - Det som er foruroligende er at etter rekordåret 2015, etter massive konsekvenser for Europa, Tyskland, Norge, Sverige og flere søreuropeiske land har blitt dratt til randen av kollaps, ønsker innvandringsliberalere mer av det samme som skapte problemene, skriver artikkelforfatteren. Foto: AFP / JONATHAN NACKSTRAND Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert

Emil André Erstad, rådgiver for venstresidens tankesmie Agenda, håndplukker fakta og påstander for å underbygge en utgått innvandringsliberal holdning.

Erstad og andre innvandringsliberalere ønsker seg egentlig en helt annen politikk. De vil ha åpnere dører, invitere tusenvis av flyktninger til Norge, og mener en streng og rettferdig politikk betyr at Norge fører en politikk som ikke er «human» nok. Denne debatten handler egentlig om at man er politisk uenig om hvilken retning man ønsker for landet. Likevel henger Erstad seg heller opp i hvordan man skriver og snakker, og går til frontalangrep ved å kalle «signaleffekt» en myte.

Det er ikke noe nytt det Erstad driver med. Det er mange som har lenge benektet konsekvenser av storstilt masseinnvandring. Fortsatt er det folk som mener nabolandet Sverige går så det griner, og driver med håndplukking av utvalgte fakta for å unngå å stå til rette for konsekvensene av den politikken man ønsker.

Det som er foruroligende er at etter rekordåret 2015, etter massive konsekvenser for Europa, Tyskland, Norge, Sverige og flere søreuropeiske land har blitt dratt til randen av kollaps, ønsker innvandringsliberalere mer av det samme som skapte problemene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer