Sigrid

Sigrid inn på Forbes-liste

Det norske stjerneskuddet er på listen over de 30 viktigste under 30 i europeisk showbiz.

INTERNASJONAL: Sigrid Solbakk Raabe har fått internasjonal anerkjennelse siden hun startet karrieren i 2017. Foto: Richard Isaac/REX/ShutterstockSigrid
INTERNASJONAL: Sigrid Solbakk Raabe har fått internasjonal anerkjennelse siden hun startet karrieren i 2017. Foto: Richard Isaac/REX/ShutterstockSigrid Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En jury bestående av blant andre Rita Ora har plukket ut norske Sigrid som en av de 30 viktigste, unge underholdningsprofilene i Europa.

Det melder Gaffa , som først omtalte Sigrids gjeve plassering på listen til Forbes.

Det amerikanske finansnettstedet lanserte nye 2019-lister der fokus er på viktige personer under 30 år innenfor en rekke ulike kategorier. Og der er Sigrid med blant 30 talenter i underholdningsbransjen i Europa.

- Stolt over å være på listen, skriver Sigrid på Instagram.

Hun er i godt selskap med blant andre skuespillere og regissører som Daniel Radcliffe, Lily James, Letitia Wright, Tom Holland og Lukas Dhont, og musikkolleger som Jorja Smith, Daniil Trifonov, Rosalia og Octavian.

Sistnevnte er rapperen som BBC kåret til «lyden av 2019» – og som overtok stafettpinnen etter Sigrid, som var lyden av 2018.

Også George Ezra er på Forbes-listen, og i kjølvannet av at Sigrid slipper debutalbumet «Sucker Punch» i mars legger hun ut på turné som oppvarmer for nettopp Ezra – som inntar en rekke britiske arenaer.

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer