Sigrid om humorbransjen: - Jeg horer meg masse, jeg har ingen grenser

Men én jobb angrer Sigrid Bonde Tusvik bittert på.

FIKK 10.000 FOR «WIPEOUT»: Sigrid Bonde Tusvik sier deltakelsen var «mørkets kapittel».
Foto: Lars Myhren Holand
FIKK 10.000 FOR «WIPEOUT»: Sigrid Bonde Tusvik sier deltakelsen var «mørkets kapittel». Foto: Lars Myhren Holand Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sigrid Bonde Tusvik (36) er hedersgjest i denne ukas episode av podkasten «Alt du sier er feil, Espen» - Kristopher Schau og Espen Thoresens uortodokse serier med portrettintervjuer.

I podkasten forteller Bonde Tusvik om sitt mest desperate øyeblikk: Den gangen hun var med på «Wipeout» på TVNorge.

- Det er et mørkt kapittel. Jeg var nysingel og fikk 10.000 kroner for ei uke, og en tur til Buenos Aires. Alle vennene mine laget «Torsdag kveld fra Nydalen» og jeg fikk ikke være med. Så jeg dro til Argentina med «Sinnasnekker'n», sier Bonde Tusvik. 

Det var i 2009 Bonde Tusvik takket ja til oppdraget som kjendisdeltaker på «Wipeout», programmet hvor kjente og ukjente deltakere konkurrerte på å runde ei pinlig tøff vannhinderløype på tid. Jo flere mageplask, jo bedre, var gjennomgangsmelodien i programmet. 

«Wipeout» ble ledet av Anders Hoff og Øyvind Rafto fra humortrioen «Raske menn», og programmet ble spilt inn i Argentina.

Det er i prat om «bransjehoreri», altså hvilke jobber komikerne Bonde Tusvik og Espen Thoresen har gjort for pengenes skyld, at Tusvik nevner «Wipeout» som det verste hun har takket ja til. Tidligere har hun også blottet seg fra scenekanten. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer