Sigur Rós kaster strikkegenserne

Nakensjokk? Tja.

(Dagbladet.no): De fire mediesky islendingene i Sigur Rós sitter sikkert i geysiren sin og gnir seg i hendene over at artikler som denne skrives om deres nye musikkvideo, som blir sluppet i disse dager. Så, la oss bare få det overstått:

Ja, det er plenty med nakenhet i videoen til låta «Gobbledigook», ja, den vil sikkert bli sensurert på MTV, og ja, det er både nakne kvinner og nakne menn i den.

Her kan du se videoen:

Quick Time (Mac): Liten | Stor

Windows Media (PC): Liten | Stor

Bandet har tidligere vært kjent for mer dystre og alvorstunge videoer, som Glósóli , Viðrar Vel Til Loftárása og Untitled #1. Nå tar de nå en helomvending og slipper en gjeng nudister løpende, svømmende og lekende gjennom lys skog og sjø i sin både lystigste video og melodi hittil i karrieren.

Låta er første single fra bandets femte studioalbum, «Með Suð Í Eyrum Við Spilum Endalaust» som slippes 23. juni, som det tidligere denne uka ble kjent at bandet fremskynder og slipper allerede 23. juni.

«Gobbledigook» kan også lastes ned gratis fra bandets hjemmeside.

Sigur Rós kaster strikkegenserne

Nakensjokk? Kunst? Erotikk? Eller har Sigur Rós omsider solgt seg ut? Og det kanskje viktigste: Hva synes du om låta?

LETTKLEDT: Videoen til Sigur Rós\' nye single, viser lettkledte, lettbeinte menn og kvinner løpende rundt i islandsk skog.