Filminnspilling i Ørsta:

- Sikker på at det er «Black Widow»

Marvel-fan og lokalmann Dave King er overbevist om at dette bekrefter hvilken film som spilles inn på Sæbø. Mye tyder på at han har rett.

BLUE BAYOU: «Blue Bayou» er arbeidtittelen på filmen «Black Widow» fra Marvel-universet. Det er Scarlett Johansson som spiller rollen som Black Widow-karakteren Natasha Romanova. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet og NTB Scanpix
BLUE BAYOU: «Blue Bayou» er arbeidtittelen på filmen «Black Widow» fra Marvel-universet. Det er Scarlett Johansson som spiller rollen som Black Widow-karakteren Natasha Romanova. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet og NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ØRSTA (Dagbladet): Svært mye tyder på at det er Scarlett Johansson-filmen «Black Widow» som skal spilles inn i den lille sunnmørsbygda Sæbø. Det har også begynt å komme inn rapporter fra folk som mener å ha sett noen som kan være Scarlett Johansson, som Sunnmørsposten melder tirsdag kveld.

Det er nå to dager siden store produksjonstrailere begynte å rulle inn på parkeringsplassen foran bygdas eneste hotell. Etter spekulasjoner i media, gikk linjeprodusent Per Henry Borch ut og avkreftet ryktene om en mulig «Bond»-film. Samtidig bekreftet han at det var en film av internasjonalt kaliber.

- Jeg er sikker

Det siste døgnet har både journalister og lokalbefolkning fundert i hva slags film som skal spilles inn. Nå virker det som om lokalmann og Marvel-fan Dave King har funnet svaret.

Da han stoppet i bygda tidligere på dagen tirsdag, oppdaget han nemlig et papirskilt på en av trailerne med teksten «Blue Bayou» i speilvendt skrift. Det er fra tidligere kjent som filmens arbeidstittel.

- Ja, jeg er sikker på at dette er den nye Marvel-filmen «Black Widow». Allerede i februar ble det kunngjort at arbeidstittelen for filmen er «Blue Bayou». Så da jeg så skiltet, falt alle bitene på plass for meg, sier han til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer