Sikret finalebillett med Biebers danser

- Charlie er så talentfull, sier Justin Biebers danser.

FOLKETEATRET (Dagbladet): Andre semifinale er over, og det var til slutt artistene Charlie, Oda & Wulff og Knut Kippersund Nesdal som fikk finalebilletter til neste lørdagens storaften i Oslo spektrum.

Charlie gikk videre med låten «Hit me up», og hadde fått hjelp av danseren Carlena Britch med korreografien. Hun er kjent som en av Justin Biebers dansere.

- Vi kom i kontakt via min manager Lars. Han kom i kontakt med hennes management, og her er vi sammen, sier Charlie til Dagbladet etter at finalebilletten hennes.

- En skikkelig stjerne Norske Charlie har slitt med stemmen, og var strålende fornøyd da gladbeskjeden om finaleplassen kom. Hun kaller det «surrealistisk» og «helt sykt», og skal blant annet sove for å lade opp til finalen i Oslo spektrum neste lørdag.

Etter tv-showet i kveld, hadde også mange Justin Bieber-fans samlet seg. De ropte på Carlena Britch og hylte blant annet «si hei til Justin fra meg». Britch tok det hele med knusende ro, smilte og skrøt av Charlie.

- Det er en stor glede å korreografere Charlie, hun er en skikkelig stjerne. Jeg ville lage noe annerledes på scenen i kveld, og jeg tror vi fikk til det i kveld, sier Britch til Dagbladet og fortsetter:

- Jeg er så glad for å se henne på scenen i kveld.

Britch var sist i Norge i april i fjor, da Justin Bieber holdt tre konserter på Telenor Arena. Nå er hun glad for å være tilbake å jobbe med en annen artist.

- Så talentfull - Det er flott å være tilbake! Jeg elsker Norge, jeg bodde her også i tre måneder i 2010. Jeg er veldig fan av dette landet og spesielt Oslo, så det er en stor glede å være tilbake, sier Britch.
 
- Du er kjent for å jobbe med Justin Bieber, hvordan er det å jobbe med Charlie?

- Det er en glede. Hun er så talentfull, sier danseren til Dagbladet.