Sikret kontrakt

Margaret Berger har ikke bare sikret seg platekontrakt med BMG, men blir også kollega av Morten Abel og Bertine Zetlitz i stallen til Unit Management.

På fredag deltok Idol-Margaret på Unit Managements kjendisspekkede sommerfest på Grand Hotell i Oslo, samme dag som BMG-kontrakten ble underskrevet.

Kjempefornøyd

-  Jeg er kjempefornøyd med platekontrakten og BMG som plateselskap, og er også veldig glad for å jobbe med Unit. Jeg er i en drømmesituasjon med det beste utgangspunktet, sier Margaret Berger.

Avtalen mellom Margaret Berger og Unit Management, hvor kronprinsparets nære venn Morten Andreassen er hovedeier og en av managerne, er ikke formelt underskrevet.

-  Det er bare småting som gjenstår. Vi har ennå ikke bestemt hvem av oss som skal være hennes manager, men det driver vi og finner ut av, sier Pernille Torp-Holte i Unit til Dagbladet.

Stjernelag

I Unit Management blir Margaret Berger kollega med Morten Abel, Bertine Zetlitz, Briskeby, Marit Larsen (eks-M2M) og Rein Alexander. I tillegg til Andreassen og Torp-Holte er også den gamle Gramart-sjefen Jan Erik Haglund en av Units managere. Den erfarne platekontraktjuristen har hånd om Margaret-avtalen.

En single vil være klar for utgivelse i løpet av høsten. Ifølge produktsjef Cecilie Torp-Holte i BMG (søster av Units Pernille) er det ikke tatt avgjørelser om hvilke produsenter og musikere hun skal jobbe med.

-  Det er ingen grunn til å forhaste seg. Derfor venter vi til høsten, sier Cecilie Torp-Holte til Dagbladet.

STRÅLER: Margaret Berger er strålende fornøyd. - Jeg er i en drømmesituasjon, sier Idol-jenta. Her er hun under en konsert på hjemtraktene i Trøndelag tidligere i vår.