<strong>SUKSESS:</strong> Skuespiller Mahershala Ali ble i år belønnet med Oscar for rollen som Juan i «Moonlight» (avbildet). Nå er han bekreftet til en ny sesong av «True Detective». Foto: Plan B Entertainment
SUKSESS: Skuespiller Mahershala Ali ble i år belønnet med Oscar for rollen som Juan i «Moonlight» (avbildet). Nå er han bekreftet til en ny sesong av «True Detective». Foto: Plan B Entertainment Vis mer

Sikret seg hovedrolle i sesong 3 av «True Detective»

Den Oscar-belønte skuespilleren Mahershala Ali (43) er bekreftet i neste sesong.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Rykter har lenge svirret rundt den prisbelønte skuespilleren Mahershala Alis (43) tilstedeværelse i en ny sesong av krimserien «True Detective», og det er programsjef i HBO, Casey Bloys, som nå bekrefter nyheten om at Ali har fått en sentral rolle, skriver Screen Daily.

Første sesong av «True Detective», med Matthew McConaughey og Woody Harrelson i hovedrollene, ble hyllet av både kritikere og publikum da serien kom i 2014. Andre sesong fikk derimot enn mer lunken mottakelse i 2015.

Bloys forteller videre at innspillingen kan være rett rundt hjørnet.

- Jeg har lest fem manus og de er fantastiske. Så fort vi finner en regissør får serien grønt lys, sier HBO-sjefen.

Ali er en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere om dagen, etter han i år ble belønnet med en Oscar-statuett for birollen som den ansvarsfulle og kriminelle farsfiguren Juan i «Moonlight».

Filmen vant etter mye om og men også Oscar for beste film i sterk konkurranse med «La La Land».

Ali spiller også Washington D.C.-lobbyisten Remy Danton i Netflix-serien «House of Cards».

Hittil har «True Detective» skildret fiktive politietterforskninger i henholdsvis de amerikanske sørstatene og på vestkysten av USA, men man vet lite om hvor neste sesong plasseres geografisk.

Sesong 3 utvikles av serieskaperen Nic Pizzolatto, som også har skrevet de to tidligere sesongene, skriver Deadline.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer