Siktet for overfall

LONDON (Dagbladet): Supermodellen Naomi Campbell er siktet for overfall og voldsbruk mot en av sine ansatte. Den noe bortskjemte Naomi er i Toronto på jobb, og det var her hennes kvinnelige ansatte gikk til politiet.


Blir Naomi Campbell funnet skyldig i overfall, risikerer hun fengsel. De ansatte i Torontos fengsler skal være svært spente på utfallet av retttssaken.

Politiet i Toronto har anklaget henne for å ha overfalt sekretæren, og slått henne i hodet med en telefon. Den kvinnelige sekretæren hadde bare jobbet for Naomi Campbell i kort tid da hun kom i slagsmål med supermodellen i september.

Politiet fant ikke frøken Campbell etter at anmeldelsen var levert, men natt til i går møtte hun på politi- stasjonen i Toronto sammen med sin advokat.
På politikammeret ble supermodellen fotografert, og måtte avgi fingeravtrykk. Hun ble deretter løslatt, med beskjed om å møte for retten i Toronto førstkommende fredag.

På luksushotell

Det var, ifølge politiet i Toronto, på et luksushotell i byen at overfallet skal ha skjedd. Naomi Campbell havnet i en heftig krangel med sekretæren Georgina Galanis, og krangelen endte med overfallet som nå har ført til siktelse.

Ifølge anmeldelsen skal Naomi Campbell ha slått Galanis to ganger i hodet med en telefon, deretter har hun ristet hodet hennes kraftig fram og tilbake.

- Campbell spyttet også på meg, slo meg mot en vegg og truet med å kaste meg foran en bil i fart, forklarte sekretær Galanis til politiet i Toronto.

Store penger

Georgina Galanis har også framsatt et krav på 35 millioner kroner fra Campbell.

Supermodellen er i Toronto for å filme thrilleren «Prisoner of Love», der hun spiller en forholdsvis voldelig rolle.
Naomi Campbells talskvinne sier til britiske medier at anmeldelsen er levert inn av en forsmådd kvinne som ikke greide å gjøre jobben sin.