Silje er tilbake

Silje Stang er lei av å ligge hjemme og se på TV. I kveld er hun tilbake på skjermen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Veldig fint å komme tilbake! Nå har jeg ligget på ryggen i godt og vel en og en halv måned, sier Silje Stang via TV2.

Brakk ryggen

Programlederen brakk ryggen i en snøbrettulykke i begynnelsen av mars. Nå er hun frisk nok til å lede «Torsdagsklubben» på TV2, med Otto Jespersen og Thomas Giertsen. Men hun er fremdeles sykemeldt, og må være forsiktig med å sitte.

- Jeg er på aktiv sykemelding. Men en liten time i «Torsdagsklubben» skal jeg klare, smiler Silje.

- Hun høres ut til å være den gode gamle. Men hun må ha på seg korsett, og kommer nok til å ligge i pausen, sier tekstforfatter Anne Bjørnstad i «Torsdagsklubben».

Mobbes

I kveld er fotballagent Erik Solér og snøbrettproff Daniel Franck gjester i «Torsdagsklubben».

- Silje lo godt da jeg fortalte henne at Daniel skulle være gjest, ler Bjørnstad. Hun gleder seg til å høre hva en snøbrettproff kan fortelle Silje.

Programlederen selv er mer opptatt av hva lagkameratene vil finne på:

- Jeg regner med at Otto og Thomas kommer til å ta meg skikkelig. Otto har jo tidligere brukt en hel monolog på å mobbe meg, og det satte jeg stor pris på. Kanskje fordi jeg lå på sykehuset full av dop.

Fire show igjen

Ellen Holager Andenæs, Davy Wathne og Espen Eckbo har alle vikariert i «Torsdagsklubben». Sist gang satte Eckbo seerrekord med 795000 seere. Anne Bjørnstad er ikke redd for at den gode seertrenden vil snu nå som alt blir normalt igjen.

- Nei, Silje Stang er veldig populær. Det er fire «Torsdagsklubben»-sendinger igjen, og hyggelig at Silje får være med på disse.

IKKE BARE IDYLL: Programleder Silje Stang er i kveld tilbake med torsdagsklubbmakkere Thomas Giertsen og Otto Jespersen. Hun forventer å bli mobbet for fraværet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer