Silje på vent

Silje Stang gjorde kjempesuksess med «Mandagsklubben», og TV2 hentet henne fra radiokanalen P4. Nå vil TVNorge bruke henne som seermagnet. Men ennå vet ingen hva hun skal brukes til.

Etter planen skulle Silje Stang kommet på skjermen med eget program i høst. TV2 har ansvaret for hvilke programmer som skal gå både på egen kanal og på datterkanalen TVNorge.

Men de vet ikke hva Silje skal gjøre for dem. Den eneste avgjørelsen som er tatt, er at Silje også i framtida skal vises på TVNorge.

Uvisst

Det var på TVNorge hun fikk sitt TV-gjennombrudd med «Mandagsklubben».

- Det er fortsatt uvisst hva jeg skal gjøre på TV. Vi har utprøvd en del prosjekter, men det er opp til sjefene å avgjøre hvilket vi skal velge til slutt. Det har drøyet noe ut i tid å få tatt en slik avgjørelse, og det siste jeg vet er at det ikke vil skje noe før i slutten av august.

- Det stemmer, sier TVNorges informasjonssjef Jens-Petter Gjelseth til Dagbladet.

Underskudd

Kanalen sliter med rekordstore underskudd og trenger seermagneter.

TVNorge hadde ønsket både Silje og Thomas Giertsen på ruta i den nært forestående TV-sesongen. Men drømmen går neppe i oppfyllelse.

- Vi trenger nok mer tid på Siljes prosjekt og det vil ikke forundre meg om hun ikke kommer på lufta på denne siden av årsskiftet, sier Gjelseth.