Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Silver

Solid punkhåndverk.

CD: Silver er her med sin andre langspillplate , og vi hilser den velkommen - akkurat som vi tok imot ep-ene «Riot 1-2-3» (2001) og cd-en «White Diary» (2004) med åpne armer. Vel, langspillplate er vel å ta hardt i, for akkurat som før velger Silver å la albumlengden runde en halv time med et par minutter. Her er det ikke noe snikksnakk: Bandet gyver løs på låtmaterialet med effektiv aggressivitet fra første strofe. Silver spiller klassisk og egenrådig punk med stor musikalsk innsikt og en troverdig oppriktighet til konvensjonene om at det skal være snørrhovent og full av forakt. Det virker på meg som om Silver beveger seg mer mot klassisk punk og mindre glamrock, et godt valg. Det beste med plata er kompromissløsheten, men låtene er ikke like sterke. Det illustreres med at platas beste er «The Stand» , en coverlåt av Alarm. «World Against World» avsluttes med country, et pluss.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling