«Silvio» vil jobbe med norsk band

Bruce Springsteens høyre hånd digger Drammensrock.

(Dagbladet.no): I går sto Steven Van Zandt til høyre for Bruce Springsteen i Oslo Spektrum, spilte gitar og gaulet inn i mikrofonen.

Nå skriver Drammens Tidende at han har inngått en avtale med Drammens-bandet Jessica Fletchers.

Little Steven, som i tillegg til å spille Tony Sopranos høyre hånd i The Sopranos, har også et av USAs mest kjente radioprogram, Little Steven\'s Underground Garage. Nå vil han gi ut Jessica Fletchers på plateselskapet Wicked Cool Records, for å hjelpe bandet med å nå ut i USA.

- Den sjansen Little Steven vil gi oss er den beste vi har hatt i USA til nå. Han er raus og gir oss en god deal, for vi vil utvilsomt selge noen tusen album bare på at han anbefaler oss, sier Thomas Innstø i Jessica Fletchers til avisa.

Det er spesielt albumet «Less Sophistication» fra 2004, som har gått i rundgang i radiospilleren til Little Steven. Etter planen skal han nå gi ut plata i USA til neste år.

Det er ikke første gang Little Steven hauser fram et norsk band. I 2004 skrev Aftenposten at Oslo-bandet Cocktail Slippers ble hyret inn til å spille på Little Stevens Underground Garage Festival i New York.

Tidligere i år slapp han også ut en samleplate med norske The Launderettes, ved navn «Fluff\' n\' Fold: The Best of By The Launderettes».

SAMMEN: Bruce Springsteen og Little Steven på scenen. Foto: Scanpix
SAMMEN: Bruce Springsteen og Little Steven på scenen. Foto: Scanpix Vis mer